ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για παραγγελίες άνω των 50€
ΠΣΤ.
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

0 προϊόντα 0,00 €

0
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Συμπ. ΦΠΑ
Ανακαλύψτε όλους τους διαφορετικούς τύπους μας στα σλιπάκια!

Brazilian, rio, G-string… Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι στα σλιπ για να επιλέξετε! Υπάρχει όμως το τέλειο σλιπ για την κάθε κοπέλα! Το να διαλέξετε όμως το τέλειο σλιπ για εσάς είναι δύσκολη υπόθεση, ειδικά εάν δε γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά του κάθε είδους! Δημιουργήσαμε λοιπόν τον παρακάτω οδηγό για εσάς, έτσι ώστε να δείτε ποιος τύπος σλιπ θα γίνει ο αγαπημένος σας!

Image
Image

String

Το String είναι το σλιπ σε σχήμα Τ. Διαθέτει ένα λεπτό ύφασμα στο πίσω μέρος, το οποίο εφαρμόζει ανάμεσα στα οπίσθιά σας. Το String είναι το ιδανικό εσώρουχο για να το φοράτε μέσα από πολύ στενά ρούχα. Εφόσον δεν καλύπτει καθόλου το δέρμα, δε χρειάζεται να ανησυχείτε εάν θα διαγράφει το εσώρουχό σας στα ρούχα σας. Το String βγαίνει σε αρκετούς τύπους, όπως το low cut, το G-String, το high cut και το κλασσικό string.

Rio Briefs

Το Rio Brief είναι βασικά το κανονικό σλιπάκι. Σαν εσώρουχο παρέχει πλήρη κάλυψη των οπισθίων αλλά και των γοφών σας. Το Rio Brief βγαίνει σε αρκετούς τύπους, όπως το high waist model (φτάνει πάνω από τους γοφούς) και το low model (φτάνει κάτω από τους γοφούς).

Image
Image

Brazilian

Το μπροστινό μέρος ενός Brazilian είναι σχεδόν ίδιο με το Rio Brief. Το πίσω μέρος όμως του Brazilian παρέχει λιγότερη κάλυψη από το κανονικό εσώρουχο, άρα φαίνεται μεγάλο μέρος των οπισθίων σας. Γι΄αυτό και το Brazilian θεωρείται πολύ πιο sexy από το κανονικό σλιπ. Επιπλέον διαθέτει ψηλό κόψιμο, άρα κάνει και τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά! Το Brazilian βγαίνει επίσης και σε σορτσάκι

Shorts

Το Short είναι ένα πολύ εφαρμοστό εσώρουχο, το οποίο καλύπτει όλη την περιοχή των οπισθίων αλλά και μέρος των γοφών. Είναι εξαιρετικά άνετο και μπορεί να φορεθεί στον ύπνο! Αυτός ο τύπος βγαίνει επίσης και σε low fit αλλά και σε cheeky fit (αφήνει μικρό μέρος των οπισθίων ακάλυπτο).

Image
Follow Us