12 λύσεις εσωρούχων για φορέματα

Το βρήκες! Το φόρεμα των ονείρων σου για εκείνο το πάρτι, τις γιορτές ή οποιαδήποτε άλλη ειδική περίσταση. Βρήκες το τέλειο ζευγάρι παπούτσια και μερικά ωραία κοσμήματα. Είσαι σχεδόν έτοιμη! Απλώς δεν ξέρεις ακόμη ποια εσώρουχα πρέπει να φορέσεις κάτω από το φόρεμα των ονείρων σου. Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε! Σου έχουμε τις λύσεις για τα εσώρουχα! Από στράπλες μέχρι εφαρμοστά φορέματα, εξώπλατα και χαμηλά φορέματα με λαιμόκοψη σε ντεκολτέ, υπάρχει μια λύση εσωρούχων για κάθε φόρεμα! Συνεχίσε να διαβάζεις και ανακαλύψε τις συμβουλές μας.

Φόρεμα με ανοιχτή πλάτη

Shop

1. Τιράντες σουτιέν για χαμηλή πλάτη:προσάρμοσε τις τιράντες στα γαντζάκια του σουτιέν σου και μπορείς να τις σταυρώσεις γύρω από το σώμα σου. Αυτές οι τιράντες ταιριάζουν σε κάθε σουτιέν που έχει ανοιχτή πλάτη. Τώρα μπορείς ακόμα να φοράς σουτιέν κάτω από το εξώπλατο φόρεμά σου! Shop low back bra straps.

2. Fashion Clip:Σκοπεύεις να φορέσεις ένα racer back φόρεμα; Μεταμόρφωσε το σουτιέν σου σε racer back με ένα fashion clip. Μπορείς να γαντζώσεις το κλιπ στο πίσω μέρος των τιραντών σου για να στερεώσεις τις τιράντες του σουτιέν σου σε διαφορετική θέση. Shop fashion clips.

3. Stick on bra with cups:μπορείς εύκολα να κολλήσεις αυτό το επαναχρησιμοποιήσιμο Stick on bra με cup στο στήθος σου δίνοντας του την στήριξη που χρειάζεται, αλλά αφήνοντας την πλάτη και τους ώμους σου ακάλυπτους. Συμβουλή: μην χρησιμοποιείς λοσιόν σώματος ή άλλες κρέμες όταν θέλεις να φορέσεις ένα Stick on σουτιέν. Το Stick on σουτιέν εφαρμόζεται καλύτερα σε στεγνό δέρμα. Shop stick on bras.

Φόρεμα με λαιμόκοψη

Shop

4. Σουτιέν Push-up:: όταν έχεις ένα φόρεμα με κανονική λαιμόκοψη V, θα μπορούσες να φορέσεις ένα σουτιέν push-up για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ. Υπάρχουν διάφορα είδη σουτιέν που έχουν αποτέλεσμα push-up. Επέλεξε ένα σουτιέν push-up αν φοράς μεταξωτό φόρεμα ή φόρεμα από άλλο λεπτό ύφασμα. Shop push-up bras.

5. Καλύμματα θηλής (Nipple covers) ή Fashion tapwe: Όταν σκοπεύεις να φορέσεις ένα φόρεμα με πολύ βαθύ V λαιμόκοψη, θα μπορούσες να αποφασίσεις να μην φορέσεις καθόλου σουτιέν. Κράτησε τα πάντα στη θέση τους με μια Fashion tape και κάλυψε τις θηλές σου με καλύμματα θηλών (Nipple covers). Shop bra accessories.