ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για παραγγελίες άνω των 50€

 

 

ΠΣΤ.
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

0 προϊόντα 0,00 €

0
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Συμπ. ΦΠΑ

Αλλαγές & Επιστροφές

ΑΛΛΑΓΕΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή ολόκληρης ή μέρους της παραγγελίας σας, οφείλετε να ενημερώσετε άμεσα την εταιρεία συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποστείλετε τα προιόντα στα οποία θέλετε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή με την εταιρεία courier της επιλογής σας και καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα μεταφοράς στα κεντρικά γραφεία της ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε. (Αυστραλίας 96, Πάτρα, Τ.Κ. 23442). Αφού η εταιρεία προβεί στον αντίστοιχο έλεγχο για την κατάσταση των προιόντων, η εταιρεία προχωράει σε εκ νέου αποστολή των προιόντων που συμφωνήθηκαν μετά από την αντίστοιχη επικοινωνία μεταξύ εταιρείας - πελάτη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας Αλλαγής με χρέωση 2€.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προιόντος

Τέλος αλλαγές δε πραγματοποιούνται σε όλα τα Σλιπ για λόγους ιγιεινής

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μόνο ολόκληρη την παραγγελία σας και όχι μέρος αυτής, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Διευκρινίζεται ότι το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση που τα προιόντα δεν επιστραφούν εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών, η εταιρεία δεν αποδέχεται την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Εαν έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία της παραγγελίας μέσω του site και για κάποιο λόγο αλλάξατε γνώμη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν γίνει η αποστολή της παραγγελίας με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που έχετε πάρει το προϊόν στα χέρια σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε την ίδια ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν με την courier της επιλογής σας άθικτο και μαζί με το συνοδευόμενο παραστατικό, καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα μεταφοράς.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία μας εδώ ή με αντίστοιχο e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιστροφές δε πραγματοποιούνται σε όλα τα Σλιπ για λόγους υγιεινής.

Σημείωση: Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στην  HUNKEMOLLER υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας προτείνουμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανά προβλήματα.

Follow Us