Βρές το ιδανικό μέγεθος σουτιέν

80% των γυναικών φορούν λάθος μέγεθος σουτιέν. Βρές το με 3 απλά βήματα μέσα σε 2 λεπτά.

Πίνακας Bra Size

Επιπλέον, μπορείς να βρείς το μέγεθος του σουτιέν σου αναζητώντας τις μετρήσεις σου στον πίνακα μεγεθών σουτιέν που έχουμε φτιάξει αποκλειστικά για εσένα. Ο πίνακας μεγεθών μπορεί να φαίνεται περίπλοκος με την πρώτη ματιά, αλλά αν αφιερώσεις ένα λεπτό, είναι πραγματικά εύκολος στη χρήση. Ακολούθησε προσεκτικά τα βήματα:
1. Έλεγξε πρώτα την αριστερή στήλη για τη μέτρηση που έκανες κατά τη μέτρηση του μεγέθους κάτω από το στήθος σου. Αν αυτό ήταν π.χ. 90 cm αναζητάς αυτόν τον αριθμό στην αριστερή στήλη. Όταν το βρεις, θα πρέπει να αναζητήσεις το μέγεθος του cup σου στο σωστή στήλη στην ίδια σειρά των 90cm.
2. Έλεγξε την ίδια σειρά για τις μετρήσεις που έκανες το μέγεθος του cup σου (το πιο φαρδύ μέρος του στήθους σου). Μπορείς να στρογγυλοποιήσεις αυτή τη μέτρηση (σε περίπτωση αμφιβολίας πάντα στρογγυλοποιήσεις προς τα πάνω). Εάν η μέτρησή σου ήταν 100cm, ξέρεις ότι χρειάζεσαι cup D. Το μέγεθος του σουτιέν σου λοιπόν είναι 90D!

Μέτρησε κάτω από το στήθος σου

 

 

 

Πώς πρέπει να νιώθεις το σουτιέν κάτω από το στήθος;

Όταν φοράμε ένα σουτιέν συχνά ξεχνάμε να δώσουμε προσοχή στο σημείο του σουτιέν κάτω από το στήθος, ενώ αυτό είναι το σημείο του σουτιέν που παρέχει τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Με μια μόνο ματιά στον καθρέφτη μπορείς να ελέγξεις αν κάθεται σωστά. Το σουτιέν πρέπει να τοποθετείται ίσια (παράλληλα με τα cups). Το νέο σου σουτιέν κάθεται τέλεια αν μπορείς να το κλείσεις στο πιο φαρδύ γαντζάκι και να χωρέσεις δύο δάχτυλα ανάμεσα στη ζώνη και την πλάτη σου. Το σημείο αυτό δεν θα πρέπει να πιέζει την πλάτη σου, αλλά δεν πρέπει επίσης και να είναι χαλαρό. Εάν το σουτιέν σου έχει τη σωστή εφαρμογή, οι τιράντες του σουτιέν σου θα πρέπει να εφαρμόζουν επίσης τέλεια. Τέρμα λοιπόν στις τιράντες σουτιέν που σε πιέζουν, καθώς μέρος σουτιέν κάτω από το στήθος σου θα σου δώσει τη σωστή υποστήριξη!

Πώς θα πρέπει να σου ‘στέκονται’ τα cups;

Το στήθος σου πρέπει να γεμίζει πλήρως τα cups σου χωρίς να ανοίγουν ή να υπερχειλίζει το στήθος σου. Με τα χέρια σου σήκωσε το στήθος σου και τοποθέτησε το στα cups αφού φορέσεις το σουτιέν σου. Το πλαινό σημείο του σουτιέν θα πρέπει να κάθεται στο σώμα σου, αλλά δεν θα πρέπει να κόβει το δέρμα σου. Εάν η μπανέλα δεν κάθεται στο σώμα σου, τα cups σου είναι πιθανώς πολύ μικρά.

Η σημασία του να φοράς το σωστό νούμερο σουτιέν

Έρευνες έχουν δείξει ότι έως και το 80% όλων των γυναικών φοράει λάθος μέγεθος σουτιέν. Η εύρεση του τέλειου σουτιέν μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Το να φοράς το σωστό μέγεθος όχι μόνο τονίζει το σχήμα του στήθους σου, αλλά παρέχει επίσης τη σωστή υποστήριξη που χρειάζεσαι. Φορώντας το σωστό νούμερο σουτιέν, μπορείς να αποτρέψεις τον πόνο στον αυχένα, την πλάτη και τους πονοκεφάλους που θα μπορούσαν να προκληθούν αν φοράς λάθος νούμερο σουτιέν. Η σωστή εφαρμογή είναι ο τέλειος φίλος για το στήθος σου! Εάν δεν υποστηρίζεται το βάρος του στήθους σου, αυτό μπορεί να επιβαρύνει τον λαιμό και την πλάτη σου. Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν ακόμη και προβλήματα στάσης λόγω του ότι φορούν λάθος νούμερο σουτιέν για χρόνια. Ειδικά για τις γυναίκες με πιο γεμάτο στήθος είναι απαραίτητο να ανακαλύψουν και να φορέσουν το σωστό μέγεθος σουτιέν για να δώσουν στο στήθος τους την υποστήριξη που χρειάζονται. Όσες γυναίκες φορούν σουτιέν από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι σημαντικό να τους στέκεται καλά. Δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό και να πιέζει το στήθος σου, αλλά θα πρέπει να παρέχει τη σωστή υποστήριξη. Επίσης, λάβε υπόψιν σου ότι το μέγεθος και το σχήμα του στήθους σου μπορεί να αλλάξει με τα χρόνια και ότι όλες οι μάρκες εσωρούχων έχουν μεγέθη που διαφέρουν μεταξύ τους.