Η τέλεια εφαρμογή σουτιέν

Πώς θα καταλάβεις αν το σουτιέν σου έχει τη σωστή εφαρμογή; Με τις παρακάτω συμβουλές μπορείς να ελέγξεις αν φοράς το σωστό σουτιέν!

Οι τιράντες του σουτιέν

Η άνεση είναι το κλειδί! Οι τιράντες του σουτιέν σου δεν πρέπει να πιέζουν το δέρμα αλλά ούτε να γλιστρούν από τους ώμους.

Οι τιράντες του σουτιέν πιέζουν το δέρμα σου;

Μπορεί να φοράς ένα μέγεθος cup που είναι πολύ μεγάλο για τις ανάγκες σου. Εάν συμβαίνει αυτό, το σουτιέν σου δεν παρέχει αρκετή στήριξη, επομένως οι τιράντες του σουτιέν σου ευθύνονται για αυτό. Μια γρήγορη κίνηση: προσάρμοσε τις τιράντες του σουτιέν σου και χαλάρωσέ τες.

 

Οι τιράντες του σουτιέν γλιστρούν από τους ώμους σου;

Τότε οι τιράντες του σουτιέν σου είναι πολύ χαλαρές. Δοκίμασε να τις σφίξεις προσαρμόζοντάς τες μέχρι εκεί που νιώθεις ότι δεν σε ενοχλεί. Εάν δεν μπορείς να τις προσαρμόσεις, δοκίμασε διαφορετικά στυλ σουτιέν με αποσπόμενες τιράντες, στράπλες ή δοκίμασε ένα fashionclip ώστε να κρατάει τις τιράντες σου ενωμένες.

 

Tο bra band

Το bra band σου παρέχει τη μεγαλύτερη στήριξη, επομένως είναι πολύ σημαντικό να φοράς το σωστό μέγεθος.

Το σουτιέν πιέζει περιφέρεια γύρω και κάτω από το στήθος σου;

Τότε είναι πολύ στενό και μάλλον φοράς πολύ μικρό νούμερο. Εάν φοράς το σωστό μέγεθος, θα πρέπει να μπορείς να χωρέσεις δύο δάχτυλα ανάμεσα στη πλαινό μέρος και την πλάτη σου. Μια γρήγορη κίνηση: χαλάρωσε το πλαινό μέρος του σουτιέν κλείνοντάς το σε άλλο γαντζάκι. Χρησιμοποιείς ήδη το πιο φαρδύ γαντζάκι; Τότε χρειάζεσαι μεγαλύτερο μέγεθος.

 

Το σουτιέν σου ανεβαίνει ψηλά πίσω στην πλάτη σου;

Το σουτιέν σου είναι πιθανό να έχει χαλαρώσει και φοράς μέγεθος που είναι πολύ μεγάλο για εσένα. Μια γρήγορη λύση: σφίξε το πίσω μέρος του σουτιέν στερεώνοντάς το σε ένα πιο σφιχτό γαντζάκι. Χρησιμοποιείς ήδη το πιο σφιχτό γαντζάκι; Τότε χρειάζεσαι ένα μικρότερο μέγεθος ζώνης.

 

Tα σουτιέν

Τα cups δεν πρέπει να μένουν κενά στο πάνω μέρος, αλλά ούτε και να τα ξεχειλίζει το στήθος σου.

Το στήθος σου εξέχει πάνω από τα cups;

Πολύ πιθανόν το cup που έχεις επιλέξει να είναι πολύ μικρό. Είναι το σουτιέν σου πολύ στενό; Τότε θα ήταν καλύτερα με ένα μεγαλύτερο μέγεθος πλάτης. Γρήγορη λύση: χαλάρωσε τις τιράντες του σουτιέν σου.

 

Μήπως τα cups από το σουτιέν σου έχουν κενό;

Τότε τα cups που φοράς είναι μάλλον πολύ μεγάλα. Δοκίμασε ένα μικρότερο μέγεθος cup! Μια γρήγορη λύση: σφίξτε τις τιράντες από το σουτιέν σου.

 

Γνώριζες ότι ένα σουτιέν φθείρεται μετά από περίπου 8 μήνες (αν υποθέσουμε ότι το φοράς σε καθημερινή βάση); Συγκλονιστικό!! Επομένως, εάν φοράς το ίδιο σουτιέν τακτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε το σουτιέν σου αντιμετωπίζει φθορά και χρειάζεσαι ένα νέο σουτιέν. Εάν αντιμετωπίζεις ένα (ή περισσότερα) προβλήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως με ένα νέο σουτιέν, τότε πιθανότατα φοράς λάθος νούμερο ή λάθος στυλ σουτιέν. Ανακάλυψε εδώ ποιο στυλ σουτιέν σου ταιριάζει περισσότερο! Εάν αντιμετωπίζεις άλλα προβλήματα με το σουτιέν σου, μπορείς να τσεκάρεις τις άλλες λύσεις που προτείνουμε για σουτιέν. Μήπως ψάχνεις για το πρώτο σου σουτιέν; Τότε αυτές είναι οι πιο χρήσιμες συμβουλές για εσέναΒρες το sexy shape που σου ταιριάζει!

Βρες το sexy shape που σου ταιριάζει