Γνωρίστε τη Hunkemöller

Η Hunkemöller είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εσωρούχων στην Ευρώπη και ο ηγέτης της αγοράς στις χώρες τις οποίες δραστηριοποιείται. Έχει παρουσία σε 24 χώρες μέσω ενός δικτύου 900 καταστημάτων και άνω σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από fashion & basic εσώρουχα, νυχτικά και μαγιό καθώς αξεσουάρ και καλλυντικά σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Το in house σχεδιαστικό τμήμα δίνει συνεχώς έμφαση στην καινοτομία των προϊόντων και τις νέες εξελίξεις. Εγγυάται την δημιουργία εσωρούχων που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, διατηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα ποιότητας και εφαρμογής.

Η Hunkemöller συνεργάζεται με προμηθευτές από όλο τον κόσμο για να αναπτύξει τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Όντας η καλύτερη εταιρεία εσωρούχων, προσφέρει υψηλή ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση σε καλές τιμές.

Η Hunkemoller εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Μάλλιαρης Α.Ε. Πρόκειται για μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1989 ως μια επιχείρηση εισαγωγών και εξαγωγών και η οποία δραστηριοποιείται εντός της Ευρωπαϊκής αγοράς. Η διοικητική ομάδα έχει ένα μεγάλο εύρος εμπειρίας και γνώσης όσον αφορά την διεξαγωγή επιχειρήσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η 30 χρόνων ιστορία της εταιρείας σε συνδυασμό με την απαράμιλλη εξειδίκευση σε επιχειρήσεις υψηλού όγκου πωλήσεων με μικρό σε ποσοστό περιθώριο κέρδους καθώς και την εμπειρία στην λιανική, επιτρέπει την ανάληψη πολλών έργων και την αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών που προκύπτουν σήμερα στην Ελλάδα.

Στοιχεία Εταιρείας:
ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε.
Αυστραλίας 96
Τ.Κ. 26442
Πάτρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2610 32 82 00

Α.Φ.Μ. 094174823
Α' ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
A.M.A.E. 19151|22B|89|007