Πληροφορίες Αποστολών

Μετά την αποστολή της παραγγελίας μέσω του e-shop μας, ο πελάτης λαμβάνει ένα SMS/Email εντός 24 ωρών για την δρομολόγηση της παραγγελίας του. 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις προϊόντων εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ACS Courier (www.acscourier.net). Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 3.99€. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αποστολής με BOX NOW και το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 2,95€, ενώ για αγορές άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. 

Αντικαταβολή BOX NOW

Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€ και εξοφλείτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1) Επιλογή της BOX NOW ως τρόπο παράδοσης & Αντικαταβολής κατά το check-out

2) Όταν το δέμα σας τοποθετηθεί στο locker θα λάβετε sms με τον κωδικό και Link για την πληρωμή σας

3) Κάνετε την πληρωμή σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον μέσω του link που έχετε λάβει  στο κινητό ή υπολογιστή σας με τη χρήση Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας

4) Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο κωδικός του locker σας ενεργοποιείται και μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ

Οι παραδόσεις προϊόντων σε  Κύπρο πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ACS Courier (www.acscourier.net). Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 10-15 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα διαμορφώνονται στα 12€, ενώ για αγορές άνω των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αποστολές εντός Ελλάδας υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον χρέωση 2€.