Πώς να πλύνεις τις πιτζάμες σου

Πώς να πλύνεις τις πιτζάμες σου

Πόσο μας αρέσει να χαλαρώνουμε με τις άνετες πιτζάμες και την αφράτη ρόμπα μας! Αν μπορούσαμε, βασικά θα φορούσαμε τα PJ μας όλη την ημέρα. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να πλύνεις τις πιτζάμες σου; Παρακάτω μπορείς να βρείς μερικές γενικές συμβουλές για το πλύσιμο των νυχτικών σου.

Για όλες τις πιτζάμες Hunkemöller θα συνιστούσαμε πάντα να ακολουθείς τις οδηγίες της ετικέτας φροντίδας για την καλύτερη και διαρκή φροντίδα του προϊόντος Hunkemöller.

 

  1. Οι περισσότερες πιτζάμες μπορούν να πλυθούν στους 40 βαθμούς.
  2. Συνιστούμε κυρίως πλύσιμο στο χέρι για όλα τα ευαίσθητα ή διακοσμημένα ρούχα όπως π.χ. baby dolls ή κορμάκια με αξεσουάρ.
  3. Η ετικέτα με τις συμβουλές πλυσίματος υποδεικνύει εάν το ρούχο σου θεωρείται ευαίσθητο ρούχο, καθώς αναφέρει το πλύσιμο στο χέρι.
  4. Είναι πάντα καλύτερο να πλένεις τα τυπωμένα αντικείμενα και τα εσώρουχα με διακοσμημένα αξεσουάρ (όπως πούλιες ή αξεσουάρ που συνδέονται με το χέρι) από μέσα προς τα έξω.
  5. Εάν τα εσώρουχα μπορούν να σιδερωθούν, σε συμβουλεύουμε να σιδερώνεις εκτυπωμένα ή διακοσμημένα ρούχα από μέσα προς τα έξω στη χαμηλότερη θερμοκρασία (ειδικά ρούχα με χάντρες / πέτρες Ρήνου / καρφιά κ.λπ.).
  6. Δεν μπορούν να μπούν σε στεγνωτήριο όλες οι πιτζάμες, ακολούθησε τις οδηγίες φροντίδας που αναγράφονται στην ετικέτα φροντίδας των εσωρούχων
  7. Οι παντόφλες δεν πλένονται και δεν πρέπει να στεγνώνονται σε στεγνωτήριο, ακλούθησε τις οδηγίες φροντίδας που αναγράφονται στην ετικέτα φροντίδας του ενδύματος.

Θέλεις να μάθεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλύνεις τα σουτιέν ή τα καλσόν σου; Δες παρακάτω όλες τις συμβουλές μας για το πλύσιμο/φροντίδα.