Τα διαφορετικά στυλ καλσόν/καλτσών

Καλσόν, κάλτσες, stay-ups.. Στην Hunkemöller μπορείς να βρείς το καλσόν που ψάχνεις! Ποια ακριβώς όμως είναι η διαφορά για παράδειγμα ,μεταξύ ενός καλσόν με ένα ζευγάρι κάλτσες; Θα σου εξηγήσουμε! Στην σελίδα μας μπορείς να βρείς διάφορα είδη, και έτσι να γνωρίζεις τα πάντα γύρω από το κάθε στυλ, και να επιλέξεις το καλσόν που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Τι είναι οι κάλτσες-τα stockings;

Όταν για παράδειγμα φοράς κάλτσες με καλτσοδέτα! Βασικά οι κάλτσες είναι το ίδιο με ένα καλσόν αλλά χωρίς καβάλο. Οι περισσότερες κάλτσες στέκονται στους μηρούς σου, αλλά μπορεί να ποικίλλουν σε μήκος. Αν θέλεις να φορέσεις αυτού του στυλ κάλτσες, θα χρειαστείς επίσης και ζαρτιέρες για να μην χαλαρώσουν. Το να συνδυάσεις τις κάλτσες σου με ζαρτιέρες δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά δίνει και ένα sexy look.

Αγορά

Τί είναι οι κάλτσες με σιλικόνη;

Το συγκεκριμένο στυλ διαφέρει ελαφρώς διότι μπορείς να φορέσεις τις κάλτσες χωρίς να χρειαστεί να βάλεις ζαρτιέρα! Στην εσωτερική τους διαφάνεια οι κάλτσες διαθέτουν μια ταινία σιλικόνης για να τις κρατά σταθερές στην θέση τους. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για να φοράς κάτω από τα εφαρμοστά σου ρούχα, καθώς δεν έχουν εμφανείς ραφές, όπως τα καλσόν.

Αγόρασε τώρα

Τι είναι τα καλσόν;

Τα καλσόν καλύπτουν το κάτω μέρος του σώματός σου από τη μέση μέχρι και τις άκρες των ποδιών σου. Τα καλσόν διατίθενται σε διαφορετικά Den. Το Den αναφέρεται στο πάχος του καλσόν σου και την διαφάνεια του. Τα καλσόν κοντά στα 10 DEN είναι για παράδειγμα πιο λεπτά και πιο καθαρά από τα καλσόν γύρω στα 60 DEN. Τα καλσόν βγαίνουν σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, είτε επιλέγεις να έχεις ένα απλό basic καλσόν είτε ένα καλσόν με sexy prints.

Αγορά

Τι είναι οι ζαρτιέρες;

Μια ζαρτιέρα την φοράς πάνω από τα εσώρουχά σου, και κρατά σταθερές τις κάλτσες σου. Οι καλτσοδέτες υπάρχουν σε διαφορετικά σχέδια, όπως για παράδειγμα μερικές μπορείς να τις φορέσεις και να στερεώνονται πάνω στους γοφούς σου, ενώ άλλες φτάνουν μέχρι την μέση σου. Οι περισσότερες ζαρτιέρες έχουν στο πίσω μέρος ένα γαντζάκι στερέωσης και ρυθμιζόμενες τιράντες με κλιπ για να τις στερεώνεις στις κάλτσες σου.

Shop

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα καλσόν; Μάθε πώς να πλένεις τις Hunkemoller κάλτσες σου σε αυτή τη σελίδα! Ανακάλυψε επίσης τις συμβουλές μας για το πώς να φορέσεις και να διατηρήσεις τα καλσόν σου χωρίς να τα καταστρέψεις.