Ανακαλύψτε όλους τους διαφορετικούς τύπους των σλίπ μας

Brazilian, σλιπ Rio, G-string.. υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι σλίπ για να διαλέξεις. Υπάρχει ένα τέλειο στυλ σλίπ για όλους! Όμως, η επιλογή του αγαπημένου σου σλίπ μπορεί να είναι δύσκολη αν δεν γνωρίζεις πραγματικά τη διαφορά μεταξύ όλων των διαφορετικών στυλ. Έχουμε δημιουργήσει αυτήν την λίστα με όλα τα διαφορετικά στυλ σλίπ, ώστε να μπορείς να μάθεις ποιος τύπος σλίπ σου αρέσει περισσότερο!

Thong

Το string είναι ένα σλίπ σε σχήμα t με μια λεπτή λωρίδα υφάσματος στην πίσω πλευρά που ακουμπά ανάμεσα στους γλουτούς σου. Το string είναι το τέλειο σλίπ για να το φορέσεις κάτω από στενά εφαρμοστά ρούχα, καθώς δεν καλύπτει τον γλουτό και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τις γραμμές του εσώρουχου. Ένα string έχει διαφορετικά σχέδια όπως χαμηλό κόψιμο, G-String, ψηλό κόψιμο και κανονική εφαρμογή.

Shop now

Rio briefs

Ένα σλιπ Rio είναι βασικά το κανονικό σου σλιπ. Είναι ένα σλίπ χωρίς κοντά μπατζάκια που παρέχει πλήρη κάλυψη των γλουτών και των γοφών σου. Διατίθεται σε διαφορετικά στυλ, όπως ψηλόμεσα (κάθεται πάνω από τους γοφούς σου) και χαμηλόμεσο (κάτω από τους γοφούς).

Shop

Brazilian

Το μπροστινό μέρος ενός brazilian σλιπ είναι παρόμοιο με το σλιπ Rio, ωστόσο, το πίσω μέρος παρέχει λιγότερη κάλυψη από τα κανονικά σλιπ, καθώς το ψηλό του κόψιμο, ώστε να δείχνει περισσότερο τους γλουτούς σου. Με αυτό τον σχεδιασμό το Brazilian είναι μια πιο sexy εκδοχή του rio brief. Λόγω του υψηλού κοψίματος που κάνει επίσης τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά! Τα Brazilian σλίπ διατίθενται επίσης σε boxer.

Shop

Shorts

Το σορτς είναι ένα στενό σλιπ. Λόγω της εφαρμογής του, αυτός ο τύπος σλίπ φοριέται πολύ άνετα ακόμα και στον ύπνο. Αυτό το στυλ είναι διαθέσιμο σε "cheeky" εφαρμογή (που αποκαλύπτει ένα μικρό κομμάτι από τους γλουτούς σου).

Shop