Στυλ Μπικίνι Κάτω Μέρος

Πόσο μας αρέσει να πηγαίνουμε στην παραλία και να περνάμε μια χαλαρωτική μέρα στον ήλιο! Πόσο ενοχλητικό όμως μπορεί να γίνει όταν δεν μπορείς να χαλαρώσεις επειδή φοράς το λάθος στυλ μπικίνι στο κάτω μέρος; Υπάρχουν τόσα πολλά διαθέσιμα στυλ για το κάτω μέρος ενός μπικίνι που καταλήγει να σου είναι δύσκολο να επιλέξεις ποιό σου ταιριάζει καλύτερα! Μην ανησυχείς, για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε! Παρακάτω θα σου παρουσιάσουμε όλα τα στυλ από την Hunkemoller για να διακρίνεις το καλύτερο για εσένα και να επιλέξεις το αγαπημένο σου κάτω μέρος μπικίνι!

Sexy fit

Brazilians

Αυτό τo στυλ μαγιό αποτελεί το πιο sexy μπικίνι! Το πίσω μέρος ενός brazilian διαθέτει ψηλότερα κοψίματα ώστε να αναδεικνύουν τους γλουτούς σου. Αυτό είναι το καταλληλότερο στυλ που πρέπει να επιλέξεις εάν θέλεις να τονίσεις το αποτέλεσμα από τα squats σου ύστερα από την σκληρή δουλειά που έκανες στο γυμναστήριο.

Brazilian Bikini Slips

Bikini thongs

Τα μπικίνι string φαίνονται ίδια με τα εσώρουχα string και παρέχουν μικρότερη κάλυψη. Τα μπικίνι string είναι τέλεια αν δεν θέλεις να υπάρχουν εμφανείς γραμμές μαυρίσματος όταν φοράς τα εσώρουχα σου. Το συγκεκριμένο στυλ μαγιό απαιτεί απόλυτη αυτοπεποίθηση καθώς οι γλουτοί σου είναι αρκετά ακάλυπτοι!

Bikini thongs

Flirty fit

Tie-side

Αυτό το στυλ μπικίνι έχει κορδόνια που δένουν στο πλάι, τα οποία κάνουν εύκολη την προσαρμογή του στο σημείο που θέλεις εσύ. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εσένα που θέλεις να μαυρίσεις! Δεν είναι και τόσο κατάλληλο αν θέλεις να κάνεις water sports ή να κάνεις άλλο sport.

Tie-side

Cheeky bottoms

Αυτό το στυλ μπικίνι είναι ιδιαίτερο από μόνο του! Το συγκεκριμένο στυλ μπικίνι έχει σχήμα V, και αυτός ο σχεδιασμός σου προσφέρει ελαφρώς λιγότερη κάλυψη από το κανονικό σου μπικίνι, καθώς αφήνει να φανούν περισσότερο οι γλουτοί σου. Αυτό το στυλ μπικίνι είναι τέλειο αν θέλεις να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά! Είναι το τέλειο στυλ για ένα flirty look!

Cheeky bottoms

High waist/fold over

Αυτό το μπικίνι είναι ψηλόμεσο και καλύπτει την κοιλιά σου . Το μαγιό αυτό μπορείς να το προσαρμόσεις εάν θέλεις είτε ως κανονικό είτε ως ψηλόμεσο. Αυτό το μπικίνι είναι το τέλειο στυλ αν θέλεις να καλύψεις την κοιλιά σου ή/και να αναδείξεις το shape της μέσης σου.

High waist/fold over

Regular fit

Rio bottoms (classic briefs)

Αυτό το μπικίνι slip μοιάζει με ένα κανονικό εσώρουχο σλίπ . Είναι πιο φαρδύ κοντά στους γοφούς και παρέχει μεγαλύτερη κάλυψη. Μπορείς να επιλέξεις αυτό το στυλ μπικίνι εάν θέλεις να έχεις αρκετή κάλυψη. Είναι ένα κλασσικό μαγιό και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους.

Rio bottoms

Bikini Shorts

Αυτό είναι ένα μπικίνι που μοιάζει με σορτς και σου δίνει μεγαλύτερη κάλυψη. Είναι το τέλειο μαγιό αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια δραστηριότητα στην παραλία.

Bikini Shorts