Ρούχα γραφείου:

Πώς τα εσώρουχά σου μπορούν να βοηθήσουν ή να εμποδίσουν την καριέρα σου;

Μπορούν τα εσώρουχά σου να βοηθήσουν ή να εμποδίσουν την καριέρα σου; Το πρώτο βήμα για την επιτυχία είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και αυτό απαιτεί αυτοπεποίθηση. Τα εσώρουχά σου δεν θα είναι η αιτία της επιτυχίας σου, αλλά σίγουρα θα επηρεάσουν την εμφάνισή σου. Τα εσώρουχά σου μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο που νιώθεις όπως και κάθε άλλο ρούχο. Ανακάλυψε τις συμβουλές μας για το office look σχετικά με τα εσώρουχα και ανακάλυψε πώς αυτό θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου!

Σταση του ΣΩΜΑΤΟΣ

Η στάση του σώματός σου σίγουρα επηρεάζει την εμφάνισή σου και το πώς σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Όταν κάθεσαι πάντα σκυμμένη προς τα εμπρός με τους ώμους σου στρογγυλεμένους, έχεις μια κλειστή στάση που σε κάνει να θεωρείσαι πιο ανασφαλής από ό,τι όταν έχεις την σωστή στάση. Μια ανοιχτή στάση (οι ώμοι τραβηγμένοι προς τα πίσω και το στήθος ψηλά) επηρεάζει θετικά την εμφάνισή σου. Θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο σίγουρη και αυτόματα θα αισθάνεσαι έτσι.

Έχεις μεγαλύτερο στήθος;

Shop

Τότε μπορεί μερικές φορές να σου είναι δύσκολο να έχεις τη σωστή στάση, όταν κάθεσαι ίσια νιώσεις σαν να τα επιδεικνύεις, ενώ όταν δεν έχεις τη σωστή στήριξη από το σουτιέν σου. Σου ακούγεται σαν εσένα? Η λύση: φόρεσε σουτιέν με πιο φαρδιές τιράντες για επιπλέον στήριξη. Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να φοράς το σωστό μέγεθος σουτιέν, καθώς το λάθος μέγεθος σουτιέν δεν θα σου προσφέρει την στήριξη που χρειάζεσαι.

Μήπως έχεις μικρότερο μπούστο;

Shop

Τότε μπορεί και για εσένα να είναι δύσκολο να πάρεις τη σωστή στάση, ειδικά αν είσαι λίγο ανασφαλής με αυτό. Το να κάθεσαι όρθια μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις περισσότερο το μέγεθος του στήθους σου. Η λύση: φόρεσε ένα σουτιέν με ενίσχυση για να τονίσεις το φυσικό σχήμα του στήθους σου ή ανάδειξε το στήθος σου φορώντας ένα σουτιέν push up.

Σε σημαντικό Meeting?

Είτε πρέπει να φορέσεις ένα εταιρικό ρούχο - γραφείου (για παράδειγμα: πουκάμισα και φούστες) είτε δεν χρειάζεται να τηρείς έναν συγκεκριμένο κώδικα ενδυμασίας, πρέπει πάντα να φαίνεσαι ευπαρουσίαστη. Μάντεψε? Το σωστό σουτιέν μπορεί να δώσει απίστευτα αποτελέσματα! Είναι πάντα καλό να έχεις ένα-δυο σουτιέν που μπορείς να συνδυάσεις με συγκεκριμένα ρούχα γραφείου.