ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για παραγγελίες άνω των 50€
ΠΣΤ.
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

0 προϊόντα 0,00 €

0
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Συμπ. ΦΠΑ

Η τέλεια εφαρμογή ενός σουτιέν

Πως ξέρετε ότι ένα σουτιέν έχει σωστή εφαρμογή πάνω σας; Με τα παρακάτω tips μπορείτε να ελέγξετε εάν φοράτε το σωστό σουτιέν!

Image
 Οι τιράντες σας βυθίζονται στο δέρμα σας; Τότε πιθανότατα φοράτε μεγαλύτερο μέγεθος σουτιέν απ’ ότι πρέπει (π.χ. φοράτε Β75 αντί για Β70). Φορώντας μεγαλύτερο νούμερο, το σουτιέν δε παρέχει τη στήριξη που πρέπει με αποτέλεσμα οι τιράντες να κάνουν όλη τη δουλειά. Γρήγορη λύση: προσαρμόστε τις τιράντες του σουτιέν και με το να τις χαλαρώσετε όσο πρέπει.

  Οι τιράντες σας γλιστράνε συνεχώς; Τότε είναι περισσότερο μακριές από όσο πρέπει! Προσπαθήστε να τις προσαρμόσετε με το να τις σφίξετε όσο πρέπει. Εάν δε μπορείτε να τις προσαρμόσετε, τότε δοκιμάστε διαφορετικούς τύπους σουτιέν με αποσπώμενες τιράντες ή δοκιμάστε να τις φέρετε πιο κοντά τη μία με την άλλη χρησιμοποιώντας ένα FashionClip!
Image
  Το σουτιέν σας βυθίζεται στο δέρμα σας; Εάν είναι υπερβολικά σφιχτό, τότε πιθανότατα φοράτε πολύ μικρό νούμερο. Για να δείτε εάν φοράτε το σωστό νούμερο σουτιέν, θα πρέπει να χωράνε 2 δάχτυλα του χεριού σας ανάμεσα στο σουτιέν και την πλάτη σας. Γρήγορη λύση: Χαλαρώστε το σουτιέν σας πιάνοντας το κλιπ στη χαμηλότερη θέση. Χρησιμοποιείτε ήδη τη χαμηλότερη θέση; Τότε χρειάζεστε μεγαλύτερο σουτιέν.

  Το σουτιέν σας ανεβαίνει ψηλά στην πλάτη; Τότε πιθανότατα το σουτιέν σας είναι αρκετά χαλαρό και το νούμερο που φοράτε είναι πιο μεγάλο απ’ όσο πρέπει. Γρήγορη λύση: σφίξτε περισσότερο το σουτιέν σας πιάνοντας το κλιπ στην ψηλότερη θέση. Χρησιμοποιείτε ήδη την ψηλότερη θέση; Τότε χρειάζεστε μικρότερο σουτιέν.
Image
  Το στήθος σας βγαίνει έξω από το σουτιέν; Τότε πιθανότατα οι κούπες του σουτιέν που φοράτε είναι πολύ μικρές. Το σουτιέν στην πλάτη εφαρμόζει σωστά; Τότε χρειάζεστε μεγαλύτερο μέγεθος μόνο στα cups (π.χ. Β75 αντί για Α75). Το σουτιέν σας δεν εφαρμόζει ούτε στην πλάτη σωστά; Τότε σίγουρα χρειάζεστε μεγαλύτερο μέγεθος σουτιέν. Γρήγορη λύση: χαλαρώστε τις τιράντες του σουτιέν σας.
  
  Υπάρχει τεράστιο κενό ανάμεσα στο στήθος σας; Τότε τα cups του σουτιέν σας είναι μεγαλύτα απ’ όσο πρέπει. Δοκιμάστε μικρότερο μέγεθος στα cups! Εάν το σουτιέν σας είναι χαλαρό και στην πλάτη, τότε δοκιμάστε μικρότερο μέγεθος σουτιέν. Γρήγορη λύση: σφίξτε παραπάνω τις τιράντες του σουτιέν σας.

  Εσείς γνωρίζατε ότι ένα σουτιέν φθείρετε μετά από περίπου 8 μήνες (υποθέτοντας ότι το φοράτε καθημερινά); Άρα εάν φοράτε ένα σουτιέν για μεγαλύτερο διάστημα τότε χρειάζεστε επειγόντως καινούργιο! Εάν αντιμετωπίζετε ένα ή παραπάνω από τα προβλήματα που αναφέραμε με ένα νέο σουτιέν, τότε σίγουρα φοράτε το λάθος νούμερο ή στυλ σουτιέν. Ανακαλύψτε λοιπόν το στυλ που σας ταιριάζει καλύτερα και βρείτε ποια έξυπνα εργαλεία για σουτιέν μπορούν να σας βοηθήσουν στο να φοράτε το σωστό νούμερο.
Follow Us